facebook instagram linkedin
Menu

Samenwerking TPC Maaspoort verlengd

Deze week verlengden het bestuur van de Bossche tennis- en padelclub en Simon hun samenwerkingsovereenkomst met vier jaar.

Pioniers
Beide partijen zijn al ruim vijftien jaar naar volle tevredenheid met elkaar verbonden. Mike Simon: “In het begin verzorgden we alleen de tennislessen. In 2010 opende TPC Maaspoort, als een van de eerste verenigingen in Nederland, padelbanen. Vanaf die tijd zijn we ook padeltraining gaan geven.’’

Ledengroei
Inmiddels liggen er zes padelbanen bij de pioniers in de padelsport. Simon: “En die worden intensief gebruikt. Zes dagen per week staan onze nationale en internationale toptrainers in de kooi om het spelniveau te verbeteren van zowel leden als niet-leden. Verder wordt er veel vrij gespeeld en deelgenomen aan de diverse padeltoernooien en -clinics die de club organiseert.

Dat maakt deze samenwerking ook zo leuk, we zijn beide enthousiaste organisaties, actief, kijkend naar de toekomst en met oog voor gezelligheid. Spelers waarderen dat. Dit zie je terug in het ledenaantal, dat maar blijft stijgen. Op naar de volgende vier mooie jaren!”