facebook instagram linkedin
Menu

Padeltraining in dé premium padelclub van Nederland!

Vanaf 2023 verzorgt SimonPADEL de trainingen bij My PadelClub in Krimpen aan den IJssel.

Direct goed van start met padel of je spelniveau verbeteren? SimonPadel trainers Dean Ton en Jaime Escanuela staan voor je klaar om je de juiste skills aan te leren. In de week van 9 januari starten de lessen. Schrijf nu in!

Alle spelniveaus
Padel is er voor alle leeftijden en spelniveaus. De gekwalificeerde trainers van SimonPADEL geven je persoonlijk advies en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

In Krimpen aan den IJssel geeft Dean op donderdagen de 'Maak kennis met Padel' cursus en reguliere lessen. Meer ervaren spelers kunnen op woensdag en zaterdagochtend terecht bij Jaime. De Spaanse Jaime heeft jarenlange ervaring als speler en coach. Zijn trainingsaanpak komt het beste tot zijn recht met spelers met (ruime) ervaring.

Direct inschrijven

My PadelClub
My PadelClub beschikt over zeven luxe, panoramische padelbanen voorzien van Mondo Supercourt XN. Deze ondergrond zorgt voor optimaal spelplezier met een uitstekende speelsnelheid en een prettige balstuit. My PadelClub staat voor sporten, plezier en gezelligheid. Na de training of een potje padel nog even napraten en wat drinken? Dat kan in de lounge area.

Foto vlnr: trainer Dean Ton, Hans Wiegman (clubmanager My PadelClub), Mike Simon (eigenaar SimonPADEL) en trainer Jaime Escanuela.