facebook instagram linkedin
Menu

Padeltrainer worden? Meld je aan voor gratis opleiding

Padel is hot en SimonPADEL groeit! Sluit jij je aan bij ons winning team als padeltrainer? We bieden je een gratis opleiding, goed salaris en baangarantie!

De populariteit van padel stijgt naar ongekende hoogte. Daarom zijn we naarstig op zoek naar enthousiaste sportievelingen om (beginnende) padellers op te leiden. 

Dit ben jij
Jij bent een padeller met wedstrijdervaring. Jouw enthousiasme en passie voor deze sport deel je graag met anderen. Het lijkt je fantastisch om cursisten (de eerste) padelskills aan te leren, daar krijg je energie van. 

Wel / geen ervaring
Heb je al eerder voor een groep gestaan op een padelbaan, meld je dan bij ons om de mogelijkheden te bespreken. Maak je interesse ook kenbaar als je nog geen ervaring hebt in het lesgeven op een padelclub. Onder leiding van Thierry Mooring  - ervaren docent, clubtrainer en top-speler - bieden we jou een gratis opleiding bij HealthCity in Vught.

Gratis interne cursus
Vanaf vrijdag avond 7 juni 2024 starten we met deze interne cursus. In vijf weken van 19.30-21.30 uur (tien contacturen) leer je de basisprincipes van het vak volgens ons Hybride Learning concept. Na een stagedag heb jij genoeg gereedschap om beginnende spelers les te geven en/of als trainer mee te gaan op onze padelreizen en -kampen. Heb je de smaak te pakken en wil je fulltime het vak in? Dan volg je de KNLTB opleiding tot padeltrainer.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Gratis interne padelopleiding, start 7 juni 
  • Goed salaris
  • Baangarantie vanaf 1 avondles

Meer informatie en aanmelden
Denk je nu, ‘Hé, dit is mij op het lijf geschreven’ of heb je nog vragen? Bel dan met Rob of Mike Simon: Rob 06-55 77 53 36, Mike 06-50 60 14 96. Of stuur een mailtje naar info@simonpadel.nl, dan nemen we snel contact met je op.